Wokschotel met broccoli en fijne mie
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 pak Honig Mie Nestjes (350 g)
- olie
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 theelepel kerriepoeder
- 1 theelepel sambal oelek
- 300 g Tivall vegetarische balletjes
- 125 g champignons, in plakjes
- 300 g broccoli, in fijne roosjes
- 100 g cashewnoten, grof gehakt
- 2 eetlepels hete rode pepersaus
- 100 g kwark
Bereiden
Bereid de mie volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Fruit de ui en knoflook aan en voeg het kerriepoeder en de sambal toe.
Bak ondertussen de vegetarische balletjes in een koekenpan met een beetje olie rondom bruin.
Doe de champignons en broccoli in de wok en roerbak het geheel op hoog vuur. Voeg op het laatst de cashewnoten toe.
Zet de koekenpan op laag vuur, voeg de pepersaus en kwark toe en meng het geheel goed. Laat de balletjes in saus nog 2 minuten op zacht vuur doorkoken.
Serveer de mie samen de groente op een bord en voeg hierbij de balletjes in pepersaus.
Het recept 'Wokschotel met broccoli en fijne mie' wordt je aangeboden door Honig