Wraps met eendenborst en teriyakisaus
6 personen
voorbereiden
bereiden
wachten
voorbereiden
bereiden
wachten
Ingrediënten
- 2 eendenborsten à ca. 200 g
- 1 theelepel verse gember, geraspt
- 200 ml teriyakisaus
- 1 pak Honig Wraps
- 4 lente-uitjes, in lange dunne reepjes
- Chinese plumsaus
Voorbereiden
Verwijder het vel van de eendenborst en snijd het vlees in dunne plakjes. Leg ze in een kom en voeg de gember en teriyakisaus toe. Schep even om, dek af met folie en laat het geheel 1 uur in de koelkast marineren.
Bereiden
Verdeel de plakjes eendenborst met wat marinade over de wraps. Leg er de lente-uitjes op en rol de wraps op.
Leg de wraps in een stoompan of stoommandje en stoom ze 12 tot 15 minuten. Serveer met de plumsaus.
Extra benodigd
Stoompan of stoommandje
Het recept 'Wraps met eendenborst en teriyakisaus' wordt je aangeboden door Honig