Gemarineerde paprika
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
210 kcal
4 g eiwit
16 g vet
11 g koolhydraten
Ingrediënten
- 3 gele paprika's
- 3 rode paprika's
- 3 oranje paprika's
- voor de marinade
- 6 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels witte wijn
- 4 eetlepels wittewijnazijn
- 1 teentje knoflook, geperst
- 3 eetlepels verse kruiden
Bereiden
Meng alle ingrediënten voor de marinade.
Halveer de paprika's en snijd de helften in vieren. Verwijder zaad en zaadlijsten. Leg met het snijvlak naar beneden op een bakplaat en verwarm in de oven onder de tot 250 °C voorverwarmde grill tot het vel blaasjes vertoont en hier en daar donkerbruin is.
Neem de bakplaat uit de oven. Bedek de paprika met een met koud water bevochtigde theedoek en laat ca. 10 minuten staan, trek vervolgens het velletje eraf.
Schenk de marinade over de paprika en laat een paar uur intrekken. Serveer met stokbrood.
Het recept 'Gemarineerde paprika' wordt je aangeboden door Miele & The Taste of Life