Kabeljauw schotel

4 personen
bereiden

waardering 7,3obv 6 waarderingen

Bevat per portie

411 kcal
44 g eiwit
25 g vet
4 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 800 g kabeljauwfilet
  • 1 ui, gesnipperd
  • 4 eetlepels tomatenpuree
  • 125 ml slagroom
  • 3 eetlepels citroensap
  • 1 teentje knoflook, gesnipperd
  • 1 eierdooier
  • 1 theelepel mild paprikapoeder
  • 75 g jong belegen kaas, geraspt

Bereiden

Snijd de kabeljauwfilet in royale stukken en leg ze in een ovenschaal.

Meng de ui met de tomatenpuree, room, zout, citroensap, knoflook, eierdooier en paprikapoeder en schenk over de vis.

Bestrooi met kaas en verwarm onafgedekt 40-50 minuten in de oven op 170-190 °C.

Het recept 'Kabeljauw schotel' wordt je aangeboden door

Reacties op dit recept

  • Rie Ik heb dit recept gemaakt en het was lekker, maar ik neem aan dat de oventijd veel te lang was. De volgende keer doe ik het tenmiste korter, want ondanks afdekken was de smeuigheid er af.
  • Barbara Dit is een heerlijk recept. Ook voor diegenenen die geen liefhebber van vis zijn. Heb alleen wat meer kaas gebruikt en de oventijd 40 minuten aangehouden.Heeeerlijk.