Kerriesoep met garnalen
2 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
231 kcal
25 g eiwit
14 g vet
2 g koolhydraten
Ingrediënten
- 1 eetlepel olie
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 250 g garnalen
- 2 eetlepels kerrie
- ½ theelepel ketoembar
- 4 eetlepels citroensap
- 50 g ongezoete santen of 100 ml kokosmelk
- 400 ml visfond
- chilipoeder
- desgewenst 1 theelepel gesnipperde Spaanse peper
Bereiden
Doe de olie, knoflook en garnalen in een schaal en verwarm afgedekt 8 minuten op 850 watt in de magnetron.
Voeg de kerrie, ketoembar, citroensap, santen of kokosmelk, fond, zout, peper, chilipoeder en desgewenst Spaanse peper toe.
Verwarm het geheel afgedekt 5 minuten op 850 watt en vervolgens 10 minuten op 450 watt.
Het recept 'Kerriesoep met garnalen' wordt je aangeboden door Miele & The Taste of Life
Reacties op dit recept
- Matthias Wat als je geen magnetron hebt?
- Els Wil ik ook graag werten, heb er ook geen...