Marsepeinhartjes
40 stuks
voorbereiden
bereiden
wachten
voorbereiden
bereiden
wachten
Bevat per portie
43 kcal
1 g eiwit
3 g vet
4 g koolhydraten
Ingrediënten
- 200 g amandelen, fijngemalen
- 150 g poedersuiker
- 1 eetlepel rozenwater
- 1 eiwit
Voorbereiden
Maak van de zeer fijn gemalen amandelen met poedersuiker, rozenwater en 2 eetlepels water in de keukenmachine een gladde massa. Zet afgedekt minstens 24 uur in de koelkast. Laat op kamertemperatuur in ca. 2 uur weer iets warmer worden.
Bereiden
Rol de massa in kleine porties uit tussen twee lagen plasticfolie tot een dikte van ca. 4 mm. Steek met een vormpje hartjes of andere vormpjes uit en leg op bakplaten. Bestrijk met eiwit en bak onder de op 275 °C voorverwarmde grill in 1-2 minuten goudgeel.
Het recept 'Marsepeinhartjes' wordt je aangeboden door Miele & The Taste of Life
Reacties op dit recept
- Veerle Heerlijk.