Rosbief met kruidenmosterd
6 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 kg rosbief of runderfilet
- 1 eetlepel kruidenmosterd
- 75 g boter, in stukjes
Bereiden
Bestrooi het vlees met zout en peper, bestrijk het met mosterd, beleg het met stukjes boter en leg het vlees in een braadpan of braadslee.
Braad het vlees onafgedekt in 60 minuten medium in de op 160 °C voorverwarmde oven.
Wikkel het vlees vervolgens in aluminiumfolie, laat het ca. 10 minuten staan en snijd de rosbief dan in plakken.
Extra benodigd
Aluminiumfolie
Kerntemperatuur
Bij gebruik van de bratometer moeten de volgende kerntemperaturen worden aangehouden: 48 °C voor saignant vlees, 52-54 °C voor medium en 55-60 °C voor doorgebakken vlees.
Het recept 'Rosbief met kruidenmosterd' wordt je aangeboden door Miele & The Taste of Life