Varkensrib met een honingkorstje uit de oven
6 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
444 kcal
27 g eiwit
25 g vet
27 g koolhydraten
Ingrediënten
- 4 eetlepels honing
- 2 theelepels mosterd
- 1 kg varkensrib (filet) aan een stuk
- 200 g ananasplakken uit blik
- 30 g boter
- 50 ml slagroom
- allesbinder
Bereiden
Meng de honing en mosterd. Bestrijk het vlees hiermee, leg op een rooster en schuif in de oven. Plaats een braadslede onder het rooster. Schik de ananasplakken rond het vlees en verwarm onafgedekt 70-80 minuten op 160-180 °C.
Breng het vocht van het vlees en het ananassap met de boter en wat water op de kookplaat aan de kook. Voeg slagroom toe en bind de saus met wat allesbinder.
Het recept 'Varkensrib met een honingkorstje uit de oven' wordt je aangeboden door Miele & The Taste of Life