Champignonsoep met roomkaas
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- klontje boter
- 1 sjalotje, gesnipperd
- 125 g champignons, in plakjes
- 1 kruidenbouillontablet
- 40 g roomkaas met kruiden
- 1 theelepel Silvo Peterselie
- Silvo Zwarte peper
Bereiden
Laat de boter of margarine lichtbruin worden en fruit de sjalot en de champignons 2 minuten.
Voeg 500 ml koud water met het bouillontablet toe en breng aan de kook.
Roer de roomkaas en peterselie erdoor en warm ca. 10 minuten door tot de roomkaas is opgelost.
Maal een vleugje zwarte peper over de soep en serveer.
Het recept 'Champignonsoep met roomkaas' wordt je aangeboden door Silvo
Reacties op dit recept
- sabine Heerlijk soepje en snel en makkelijk. Heb er een heel pakje roomkaas met kruiden in gedaan en gedeelte kastanjechampignon en gewone. Je kunt er van alles nog aan toevoegen, maar de basis is eenvoudig en heerlijk.