Italiaanse maaltijdsoep met broccoli
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 200 g gehakt
- olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 125 g broccoli, in kleine roosjes
- 75 g bloemkool, in kleine roosjes
- 2 tomaten, ontpit en in kleine blokjes
- 2 stengels bleekselderij, in plakjes
- 100 g wortel, in plakjes
- 400 g tomatofrito
- 50 g spaghetti of spaghettini
- 6 kruidenbouillontabletten
- 1 eetlepel Silvo Bieslook
- 1 eetlepel Silvo Oregano
- geraspte kaas
Bereiden
Bak in een soeppan in wat olijfolie het gehakt rul. Doe de ui en de groenten erbij en roerbak 2 minuten.
Schenk 1,2 liter water erbij, breng alles aan de kook en laat 15 minuten zachtjes koken. Roer regelmatig om.
Voeg de tomatofrito, de spaghetti en de kruidenbouillontabletten toe en laat nog 15 minuten zachtjes koken. Roer regelmatig om.
Roer de laatste 5 minuten het bieslook en de oregano door de soep.
Serveer de soep in soepkommen of diepe borden en strooi er een eetlepel geraspte kaas over.
Het recept 'Italiaanse maaltijdsoep met broccoli' wordt je aangeboden door Silvo
Reacties op dit recept
- tea Heerlijke soep, lekker gezond en makkelijk te maken, ook mijn kinderen vonden het lekker, ik heb alleen ipv 6 bouillon tabletten 3 gebruikt.