Wraps met kipfilet, champignons en roomsaus
bereiden
Ingrediënten
- 1½ theelepel olijfolie
- 175 g kipfilet, in blokjes of reepjes
- 1½ theelepel Silvo Shake It Mexicaanse kruiden
- ¼ theelepel Silvo Chilipoeder
- 75 g champignons, in plakjes
- 25 g geschaafde amandelen
- 50 g rozijnen
- 1½ eetlepel tomatenketchup
- 4 tortilla wraps
- ½ komkommer, in dunne plakjes geschaafd
- voor het sausje
- 1 klein bekertje crême fraîche
- 40 g geraspte oude kaas
- 1½ theelepel citroensap
- Silvo 4-Seizoenen peper
Bereiden
Verhit de olie en bak de kipfilet ca. 4 minuten. Strooi de Mexicaanse kruiden en het chilipoeder erover.
Doe de champignonplakjes erbij en bak ze ca. 4 minuten mee.
Voeg de amandelen, rozijnen en tomatenketchup toe en bak 2 minuten mee. Voeg 50 ml water toe en laat alles nog 8 minuten zachtjes pruttelen.
Doe intussen voor het sausje de crême fraîche, kaas en citroensap in een schaaltje. Maal er peper boven en roer alles goed door elkaar.
Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verdeel de komkommerplakjes over de warme tortilla's, schep er wat van de vulling op en vouw de tortilla dicht als een envelop. Serveer het roomsausje er apart bij.
Het recept 'Wraps met kipfilet, champignons en roomsaus' wordt je aangeboden door Silvo
Reacties op dit recept
- Pascal Erg lekker recept! Kan wat meer kip en champignons in. Verder een mooie combinatie van smaken die iedereen (kinderen en volwassenen) lust.