Beschuitbol met kaas-fruitsalade
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
338 kcal
10 g eiwit
24 g vet
29 g koolhydraten
Ingrediënten
- 4 beschuitbollen
- 3 eetlepels olijfolie
- 3 eetlepels vloeibare honing
- 100 g belegen mosterdkaas, in blokjes
- 200 g oranje meloen, in blokjes
- 10 pitloze rode druiven, gehalveerd
- 1 eetlepel bieslook, fijngeknipt
- 1 eetlepel citroensap
- enkele blaadjes rucola
Bereiden
Verwarm de grill voor.
Halveer de beschuitbollen en bestrijk de snijvlakken met 2 eetlepels olijfolie en de honing. Schuif ze op een bakplaat onder een hete grill en rooster ze in ca. 4 minuten knapperig bruin.
Schep de kaas met de meloen, druiven, bieslook, citroensap en 1 eetlepel olijfolie door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Leg de warme beschuitjes op vier bordjes en verdeel er enkele blaadjes rucola over. Schep de kaas-fruitsalade erop. Serveer direct.
Het recept 'Beschuitbol met kaas-fruitsalade' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood