Broodrolletjes met tonijn

20 stuks
bereiden

waardering 7obv 11 waarderingen

Bevat per portie

78 kcal
4 g eiwit
3 g vet
9 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 2 gedroogde tomaatjes op olie, fijngehakt
  • ½ rode ui, gesnipperd
  • 1 volle eetlepel kappertjes
  • 1 theelepel tijm
  • 1 blikje tonijn, uitgelekt
  • 10 sneetjes wit vloerbrood
  • ca. 75 ml olijfolie

Bereiden

Verwarm de oven voor op 200 °C.

Meng de tomaatjes, ui, kappertjes en tijm door de tonijn en voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de korstjes van het brood en rol de sneetjes met een deegroller iets dunner. Schep er aan een korte kant een streep van het tonijnmengsel op en rol de sneetjes stevig op. Plak de rand vast met een beetje olie.

Halveer de rolletjes, bestrijk ze rondom met olijfolie en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de broodrolletjes in de oven in ca. 10-15 minuten knapperig bruin.

Extra benodigd

Deegroller

Het recept 'Broodrolletjes met tonijn' wordt je aangeboden door

Reacties op dit recept

  • Conny Hoe kom ik aan een stukje zuurdesem?