Hollands meerzadenbroodje met kaas
2 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
357 kcal
12 g eiwit
20 g vet
34 g koolhydraten
Ingrediënten
- 2 eetlepels zachte boter
- 2 eetlepels abrikozenjam
- 1 eetlepel Zaanse mosterd
- 2 meerzadenbroodjes
- 4 plakjes jongbelegen mosterdkaas
- ½ bakje tuinkers
Bereiden
Roer in een kommetje de boter, abrikozenjam en mosterd door elkaar. Snijd de meerzadenbroodjes open en besmeer de snijvlakken royaal met het botermengsel.
Snijd de korstjes van de kaas en vouw de plakjes losjes dubbel. Leg een plakje kaas op de onderkanten van de broodjes. Verdeel de tuinkers erover en leg er weer een plakje kaas losjes dubbelgevouwen op. Leg hierop de bovenkanten van de broodjes.
Het recept 'Hollands meerzadenbroodje met kaas' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood
Reacties op dit recept
-
j
Lekker. Ik heb het gemaakt op een mueslibroodje en met honingmosterd. - Lindert
- Paul Ik wil harde maanzaadbroodjes maken, maar kan het niet vinden. Geef me een tip.