Pitabroodje met roerei

4 personen
bereiden

waardering 8,1obv 14 waarderingen

Bevat per portie

280 kcal
15 g eiwit
14 g vet
27 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 4 pitabroodjes
  • 4 eieren
  • 50 ml melk
  • 50 g belegen kaas, geraspt
  • 1 bosuitje, in dunne ringetjes
  • 1 eetlepel boter
  • veldsla
  • kerstomaatjes, gehalveerd

Bereiden

Rooster de pitabroodjes in de broodrooster.

Klop intussen in een kom de eieren los met de melk, kaas en bosuitje. Voeg eventueel zout en peper naar smaak toe. Smelt de boter in een pan en schenk het eimengsel erbij. Laat het eimengsel al roerende op zacht vuur langzaam stollen tot een glanzend roerei.

Halveer de pitabroodjes en duw ze open. Vul de helften met wat toefjes veldsla en schep het roerei erin. Garneer met de kerstomaatjes.

Extra benodigd

Broodrooster

Het recept 'Pitabroodje met roerei' wordt je aangeboden door