Pitabroodje met roerei
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
280 kcal
15 g eiwit
14 g vet
27 g koolhydraten
Ingrediënten
- 4 pitabroodjes
- 4 eieren
- 50 ml melk
- 50 g belegen kaas, geraspt
- 1 bosuitje, in dunne ringetjes
- 1 eetlepel boter
- veldsla
- kerstomaatjes, gehalveerd
Bereiden
Rooster de pitabroodjes in de broodrooster.
Klop intussen in een kom de eieren los met de melk, kaas en bosuitje. Voeg eventueel zout en peper naar smaak toe. Smelt de boter in een pan en schenk het eimengsel erbij. Laat het eimengsel al roerende op zacht vuur langzaam stollen tot een glanzend roerei.
Halveer de pitabroodjes en duw ze open. Vul de helften met wat toefjes veldsla en schep het roerei erin. Garneer met de kerstomaatjes.
Extra benodigd
Broodrooster
Het recept 'Pitabroodje met roerei' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood