Broodpudding recepten
-
tip
Jamie Oliver: broodpudding met saus van chocola en bier
Vegetarisch, 50 min 8,3
-
tip
Broodpudding van Ainsley Harriott
Vegetarisch, 40 min 7,9
-
Broodpudding
Vegetarisch, 60 min 7,7
-
Broodpudding met amandelspijs en vijgen
Vegetarisch, 45 min 7,5
-
Broodpudding met chocolade
Vegetarisch, 70 min 7,6
-
Broodpudding met chocolade van Tana Ramsay
Vegetarisch, 50 min 7,6
-
Broodpudding met peren en steranijs
Vegetarisch, 105 min 7,8
-
Broodpudding met rozijnen en abrikozen
Vegetarisch, 60 min 7,5
-
Broodpudding met witte chocolade en frambozen
Vegetarisch, 50 min 8,5
-
Croissantpudding met kersen
Vegetarisch, 60 min 8,3
-
Nigella Lawson: croissant-pudding met karamel
Vegetarisch, 45 min 7,9
Broodpudding
Week 300 gram brood met 100 gram witte en 100 gram bruine suiker en 50 ml whisky 10 minuten in 500 ml melk. Roer met een vork de grootste stukken los. Klop 4 eieren los. Voeg 500 ml melk, de eieren, 50 gram grof gehakt walnoten en kaneelpoeder naar smaak toe. Giet in een cakevorm met antiaanbaklaag en bak 45 minuten in een voorverwarmde oven van 160 °C. Laat de broodpudding afkoelen en snijd in plakken.
[ Bron: 'De creatieve kookbijbel' ]
[ Beeld: Elena Veselova | Shutterstock.com ]