Mousse van stoofperen met roomijs

  • 2 personen
  • 15 min
  • waardering 7,6
  • Nagerecht
  • Hollands
  • Vegetarisch

bevat per portie

  • 270 kcal
  • 2 g eiwit
  • 8 g vet
  • 43 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 6 halve (koude) gestoofde peertjes
  • mespunt kaneel
  • 250 ml roomijs
  • 2 eetlepels (peren)likeur
  • 2 kaneelbiscuitjes

Bereiden

Pureer de stoofperen in een foodprocessor of met een staafmixer. Voeg de kaneel, het ijs en de likeur toe en meng het met de foodprocessor of de staafmixer snel door elkaar.

Schep de mousse in twee schaaltjes en zet ze 15 minuten in het vriesvak. Serveer ze met de kaneelbiscuitjes.

Extra benodigd

Foodprocessor of staafmixer

Bron

Het recept 'Mousse van stoofperen met roomijs' wordt je aangeboden door okoko recepten. Beeld: zkruger | Shutterstock.com

Waardeer dit recept (14 stemmen)

Stoofperen recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!