Vegetarische cheeseburger
1 persoon
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 1 gebakken vegaburger van ca 100 g
- 25 à 50 g geraspte of in plakjes gesneden cheddar
- 1 klassieke bagel of bagel met melk
- 1 handje kiemspruiten of jonge slablaadjes
- 2 plakjes tomaat
- 1 dun plakje rode ui
- 2 of 3 plakjes augurk
- 2 à 3 eetlepels pesto met pompoen en munt
Bereiden
Bedek de gebakken vegaburger met de cheddar en leg hem onder de grill, zodat de kaas smelt.
Rooster de bagelhelften in de broodrooster.
Verdeel de kiemspruiten of de jonge slablaadjes over de onderste bagelhelft, leg er vervolgens de met kaas bedekte burger, de plakjes tomaat, de rode ui en dan de augurkjes op.
Besmeer de bovenste helft van de burger rijkelijk met de pesto. Klap de burger dicht en dan: smullen maar.
Kookboek
Het recept 'Vegetarische cheeseburger' is afkomstig uit het kookboek...
Bagels uit New York
Marc Grossman
Bagels zijn kleine ronde broodjes met een gat, gepocheerd in kokend water en daarna in de oven gebakken. In dit boek vind je het basisrecept voor de
... lees verder © Uitgeverij Becht