Roerbakken
Hakken, sissen, bakken. Snel en makkelijk te maken recepten voor de lekkerste roerbakschotels. 'Roerbakken' biedt recepten voor noedels en rijst, groenten, vlees, gevogelte en zeebanket.
AuteurNadia Arumugam
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 64 pagina's
- ISBN 9789073191884
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Nasi met omeletreepjes
Gevogelte, 30 min 8,0
-
Varkenshaas met chili, Thaise basilicum en geroosterde kokos
Vlees, 20 min 7,0
-
Oosterse koolsalade met warme dressing
Vegetarisch, 20 min 8,0
-
Sla wraps met ossenhaas en sinaasappel
Vlees, 20 min 8,0
-
Warme garnalensalade met mango en lychee
Vis, 15 min 8,0
Alle Kookboeken over wokken
-
Wok!
Jeremy Pang
In 'Wok!' lees je alles over diverse roerbaktechnieken, krijg je meer inzicht in de balans in texturen van verschillende ingrediënten en uiteraard in smaken. Maak kennis met de ‘wokklok’, een handig instrument om ingrediënten in de juiste volgorde... bekijk 'Wok!'
-
Roerbakken
Nadia Arumugam
Hakken, sissen, bakken. Snel en makkelijk te maken recepten voor de lekkerste roerbakschotels. 'Roerbakken' biedt recepten voor noedels en rijst, groenten, vlees, gevogelte en zeebanket... bekijk 'Roerbakken'
-
Kook ook - Wok
diverse auteurs
Vooral voor roerbakken is de wok, de meest universele pan ter wereld, ideaal. Dankzij de hoge temperaturen zijn de bereidingstijden kort. Kleur, geur en smaak zijn wonderbaarlijk fris en... bekijk 'Kook ook - Wok'
-
Wok
diverse auteurs
De wok is niet meer weg te denken uit onze keuken. Roerbakgerechten zijn ideaal: ze zijn niet alleen snel en gemakkelijk te bereiden, maar bevatten ook nog eens weinig vet. De recepten in dit boek komen uit... bekijk 'Wok'
-
Wokken bij jou of bij mij thuis
Vicki Liley
De wok is een prachtig en veelzijdig keukengereedschap. Van oudsher gebruikten oosterse koks een wok om er mee te roerbakken. Maar deze grote, halfronde pan is ook ideaal voor het... bekijk 'Wokken bij jou of bij mij thuis'