
Kabeljauw schotel
- 4 personen
- 55 min
- waardering 7,3
- Hoofdgerecht
- Hollands
- Vis
bevat per portie
- 411 kcal
- 44 g eiwit
- 25 g vet
- 4 g koolhydraten
Ingrediënten
- 800 g kabeljauwfilet
- 1 ui, gesnipperd
- 4 eetlepels tomatenpuree
- 125 ml slagroom
- 3 eetlepels citroensap
- 1 teentje knoflook, gesnipperd
- 1 eierdooier
- 1 theelepel mild paprikapoeder
- 75 g jong belegen kaas, geraspt
Bereiden
Snijd de kabeljauwfilet in royale stukken en leg ze in een ovenschaal.
Meng de ui met de tomatenpuree, room, zout, citroensap, knoflook, eierdooier en paprikapoeder en schenk over de vis.
Bestrooi met kaas en verwarm onafgedekt 40-50 minuten in de oven op 170-190 °C.
Bron
Het recept 'Kabeljauw schotel' wordt je aangeboden door Miele