Spinaziesalade met feta en cashewnoten
- 4 personen
- 10 min
- waardering 7,6
- Voorgerecht
- Overige keukens
- Vegetarisch
Ingrediënten
- 100 g feta, in blokjes
- 200 g bladspinazie, gewassen en goed droog geschud
- 1 sjalotje, gesnipperd
- 4 eetlepels yoghurtdressing
- 2 hardgekookte eieren, gepeld, in partjes
- 50 g cashewnoten, grof gehakt
Bereiden
Doe de feta bij de spinazie. Meng de sjalot erdoor.
Maak de salade aan met de yoghurtdressing en breng op smaak met zout en peper.
Garneer de salade met de partjes ei en de cashewnoten.
Kookboek
Het recept 'Spinaziesalade met feta en cashewnoten' is afkomstig uit het kookboek...
Het gouden salade boek
Hans den Engelsen
Een smakelijke maaltijd valt of staat bij een goede salade, en daarnaast kunnen salades ook uitstekend op zich worden geserveerd - zeker wanneer ze zo lekker... lees verder
© De Lantaarn