Spinaziesalade met feta en cashewnoten

  • 4 personen
  • 10 min
  • waardering 7,6
  • Voorgerecht
  • Overige keukens
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 100 g feta, in blokjes
  • 200 g bladspinazie, gewassen en goed droog geschud
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 4 eetlepels yoghurtdressing
  • 2 hardgekookte eieren, gepeld, in partjes
  • 50 g cashewnoten, grof gehakt

Bereiden

Doe de feta bij de spinazie. Meng de sjalot erdoor.

Maak de salade aan met de yoghurtdressing en breng op smaak met zout en peper.

Garneer de salade met de partjes ei en de cashewnoten.

Kookboek

Het recept 'Spinaziesalade met feta en cashewnoten' is afkomstig uit het kookboek...

Het gouden salade boek

Hans den Engelsen

Een smakelijke maaltijd valt of staat bij een goede salade, en daarnaast kunnen salades ook uitstekend op zich worden geserveerd - zeker wanneer ze zo lekker... lees verder

© De Lantaarn

Waardeer dit recept (12 stemmen)

Spinaziesalade recept tips

Reacties op dit recept

  • stelaLekker.

    reageren

  • henkMet die eieren eet je wel heel jonge kippetjes op! Vegetarisch? Nou nee dus! Wat een onzin. Gewoon lekker dus!

    reageren

  • BeaHi henk eieren zijn geen jonge kippetjes hoor! Een kippe-ei is onbevrucht: geen haan aan te pas gekomen. En die is nog wel nodig voor het bevruchten van een eicel en daarmee het maken van een kuiken. Dierlijk materiaal is dat eitje dan weer wel.

    reageren