Tonijnsalade met aardappel, sperziebonen, tomaat en ei
- 4 personen
- 25 min
- waardering 7,3
- Lunchgerecht
- Frans
- Vis
Ingrediënten
- 3 eieren
- 150 g aardappelen, in blokjes
- 150 g sperziebonen
- 2 trostomaten, in partjes
- 1 middelgrote ui, in ringen
- 200 g tonijn (uit blik), uitgelekt
- 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light
- 1 eetlepel azijn
- 2 theelepels mosterd
Bereiden
Doe de eieren in een steelpan, giet er heet water uit de kraan op, breng aan de kook en kook ze in 8 minuten hard. Spoel ze koud, pel ze en snijd in kwarten.
Kook de aardappelen en bonen in ruim water met zout in 8 minuten beetgaar en spoel ze koud.
Verdeel de aardappelen, bonen, tomaten en ui met de tonijn over vier borden. Garneer met de partjes ei. Meng de Boursin in een schaaltje met de azijn, mosterd en 2 eetlepels water. Verdeel de dressing over de salade.
Bron
Het recept 'Tonijnsalade met aardappel, sperziebonen, tomaat en ei' wordt je aangeboden door Boursin