Tonijnsalade met aardappel, sperziebonen, tomaat en ei

  • 4 personen
  • 25 min
  • waardering 7,3
  • Lunchgerecht
  • Frans
  • Vis

Ingrediënten

  • 3 eieren
  • 150 g aardappelen, in blokjes
  • 150 g sperziebonen
  • 2 trostomaten, in partjes
  • 1 middelgrote ui, in ringen
  • 200 g tonijn (uit blik), uitgelekt
  • 1 kuipje Boursin Cuisine Knoflook & Fijne kruiden Light
  • 1 eetlepel azijn
  • 2 theelepels mosterd

Bereiden

Doe de eieren in een steelpan, giet er heet water uit de kraan op, breng aan de kook en kook ze in 8 minuten hard. Spoel ze koud, pel ze en snijd in kwarten.

Kook de aardappelen en bonen in ruim water met zout in 8 minuten beetgaar en spoel ze koud.

Verdeel de aardappelen, bonen, tomaten en ui met de tonijn over vier borden. Garneer met de partjes ei. Meng de Boursin in een schaaltje met de azijn, mosterd en 2 eetlepels water. Verdeel de dressing over de salade.

Bron

Het recept 'Tonijnsalade met aardappel, sperziebonen, tomaat en ei' wordt je aangeboden door Boursin

Waardeer dit recept (7 stemmen)

Tonijnsalade recept tips

Reacties op dit recept

  • TruusDe combinatie van Mosterd met Boursin, vind ik echt niet lekker, ook niet een beetje. Zonder Mosterd erin met stukjes Ananas, is het heerlijk. Probeer het maar eens, Eet Smakelijk

    reageren