De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust

'De Zilveren Lepel - Napels en de Amalfikust' biedt het allerbeste van deze veelzijdige regio in Italië. Rondom de steden Avellino, Benevento en Caserta wordt de keuken geroemd om het lams- en varkensvlees, hazelnoten, kastanjes en heerlijke kazen, zoals de wereldberoemde mozzarella di bufala. De keuken van de idyllische Amalfikust is bijna helemaal gebaseerd op al het heerlijks wat de zee te bieden heeft. Bovendien staat de streek bekend om haar citroenen, bij uitstek geschikt voor de verrukkelijke limoncello. De gevarieerde combinatie van kust en binnenland en de bijbehorende culinaire tradities zorgen voor een selectie aan overheerlijke gerechten.

Auteurdiverse auteurs

UitgeverijUnieboek | Het Spectrum

  • Hardcover
  • 272 pagina's
  • ISBN 9789000355679

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Italiaanse keuken