Kookboeken over de Mediterrane keuken
-
Mezze & Moussaka
Tessa Kiros
Wie kan je beter meenemen dan Tessa Kiros op een kleurrijke reis naar de keukens van haar vrienden en familie in Griekenland. Laat je meevoeren langs de heerlijkste traditionele Griekse... bekijk 'Mezze & Moussaka'
-
Bismilla Arabia
Nadia Zerouali & Merijn Tol
Na hun eerste culinaire reis door de Arabisch-mediterrane wereld gaan Nadia en Merijn verder op ontdekkingstocht. In 'Bismilla Arabia' proeven ze in het Midden-Oosten de intrigerende smaken van het... bekijk 'Bismilla Arabia'
-
Tajines en couscous
Marianne Magnier-Moreno
Ontdek de lekkerste recepten voor tajines en couscous. Van de klassieke maar altijd overheerlijke tajine van lamsvlees met pruimedanten en de couscous met zeven soorten groenten tot recepten vol... bekijk 'Tajines en couscous'
-
Kook ook - Marokko
diverse auteurs
Eén kijkje in de Marokkaanse keuken en je bent om. Ervaar de overvloed van heerlijke geuren en glinsterende kleuren. In dit Afrikaanse land zijn specerijen als venkel en komijn tezamen met oranje... bekijk 'Kook ook - Marokko'
-
De keuken van Marokko
Ghislaine Bénady & Najat Sefrioui
Najat en Ghislaine onthullen in 'De keuken van Marokko' de geheimen van hun familierecepten. Meer dan 90 recepten voor vlees, vis, couscous, bijgerechten, desserts en natuurlijk vele verrukkelijke tajine... bekijk 'De keuken van Marokko'
-
Baklava
Marie Chemorin
Je vindt in dit boekje alle grote namen op het gebied van oosters gebak: baklava, gazellehoorns, Turks fruit, zalabiya, sfenzj. Maar ook minder bekende creaties als rozenrolletjes, hibiscussnoepjes en in saffraanhoning... bekijk 'Baklava'
-
Turquoise
Greg & Lucy Malouf
Greg & Lucy Malouf, bekend van onder andere het succesvolle 'Saha', hebben een buitengewone ontdekkingstocht gemaakt door Turkije, waarbij ze kennismaakten met de keuken, de... bekijk 'Turquoise'
-
Arabia
Merijn Tol & Nadia Zerouali
Ruim 90 heerlijke, toegankelijke en verrassende recepten op de snijlijn van de Arabische en westerse wereld. 'Arabia' geeft een mooi overzicht van de verschillen en de overeenkomsten van de culinaire tradities... bekijk 'Arabia'
-
Tajines en pastilla's
Marie Chemorin
Tajines en pastilla's zijn onweerstaanbare gerechten. Met deze fluweelzachte stoofschotels en originele filodeeghapjes zijn alle combinaties mogelijk: lamsvlees met gedroogde pruimen of abrikozen... bekijk 'Tajines en pastilla's'
-
Tajines & couscous
Laurence du Tilly
Ontdek hoe lekker tajines van vlees, vis en groenten en couscousgerechtens kunnen zijn en welke eindeloze mogelijkheden ze bieden. Met de duidelijke recepten uit dit boek is de bereiding heel... bekijk 'Tajines & couscous'