Feasts

Lange tafels gevuld met schalen Midden-Oosters eten en in goed gezelschap. Dat is 'Feasts', het derde boek van the golden girl van de Perzische keuken, Sabrina Ghayour. Na 'Persiana' en 'Sirocco', waarin Sabrina laat zien dat haar manier van koken sensationeel en ongecompliceerd is, bewijst zij met 'Feasts' dat koken voor welke bijzondere gelegenheid ook, niet moeilijk is en voor iedereen haalbaar. 'Feasts' geeft Midden-Oosterse feestelijke recepten voor elke gelegenheid: brunches, zomerse barbecue- en picknickfestijnen, imposante vegetarische maaltijden, etentjes die je in een handomdraai maakt of menu's voor zeer bijzondere gelegenheden waarin je dubbel en dwars wilt uitpakken. Gril zeebaars in druivenbladeren, bereid garnalen met fenegriek en serveer kruidige kwartels in zure kersensaus. Weinig tijd maar wel uitpakken? Serveer in komijn gebakken padrónpepers, wraps met oosterse kip en een pittige halloumisalade. Van brunch-, voor-, bij- en hoofdgerechten tot desserts en drankjes als mojito van muntthee. 'Feasts' geeft prachtige Midden-Oosterse recepten om echt mee uit te pakken.

AuteurSabrina Ghayour

UitgeverijGood Cook

  • Hardcover
  • 240 pagina's
  • ISBN 9789461431806

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken over de Mediterrane keuken