Kookboeken over pasta
-
Pasta
diverse auteurs
Pasta is een heerlijk en veelzijdig ingrediënt en kan gebruikt worden in soepen, salades, hoofdgerechten en bijgerechten. Pasta is eenvoudig te bereiden en is meestel snel klaar. Hierdoor zijn pastagerechten een van de... bekijk 'Pasta'
-
Pasta & noodles
diverse auteurs
'Pasta & noodles' biedt inspiratie voor een snelle maaltijd na je werk én uitgebreide diners voor je vrienden. Geniet van een bonte verzameling heerlijke recepten: spaghetti met zalm en doperwtjes, tagliatelle... bekijk 'Pasta & noodles'
-
Pasta boekbox
Joris Scott & Niels Schavemaker
Met pasta heeft Italië de culinaire wereld veroverd. Terecht. Pasta is niet alleen lekker en voedzaam, het verveelt ook nooit! In deze cadeaubox vind je een kookboek met 24 makkelijk te maken gerechten... bekijk 'Pasta boekbox'
-
Het grote pasta kookboek
diverse auteurs
In 'Het grote pasta kookboek' vind je meer dan 600 pastarecepten - traditionele Italiaanse pastagerechten en recepten voor moderne pasta's die snel op tafel staan. Dus niet alleen klassiekers... bekijk 'Het grote pasta kookboek'
-
Lasagne
Laura Zavan
In dit prachtig gefotografeerde boek komen de lekkerste lasagnerecepten aan bod. Allereerst een hoofdstuk met de basisrecepten voor de pastavellen, de verschillende sauzen en vullingen. Daarna volgen de smakelijk... bekijk 'Lasagne'
-
De Zilveren Lepel Pasta
diverse auteurs
In navolging op het succes van 'De Zilveren Lepel' hebben de samenstellers nu een boek gemaakt over 'de moeder van de Italiaanse keuken': pasta! Dit boek biedt meer dan 350 klassieke en moderne... bekijk 'De Zilveren Lepel Pasta'
-
100 Pastasauzen
Thea Spierings
Pasta is de ideale maaltijd. Makkelijk met een snelle saus doordeweeks, bijzonder als je het zelf maakt en serveert tijdens een diner en perfect met een saus uit de diepvries voor onverwachte gasten... bekijk '100 Pastasauzen'
-
Basic pasta
Jody Vassallo
Alles wat je wilt weten over het bereiden van verse pasta. Een bloemlezing van sauzen en pesto. Meer dan tachtig recepten - eenvoudig en snel te bereiden. Verrassend en origineel. Kortom, pasta in al zijn... bekijk 'Basic pasta'
-
Pasta & lasagne
Aude de Galard & Leslie Gogois
Ontdek hoe lekker pasta- en lasagnegerechten kunnen zijn en welke eindeloze mogelijkheden ze bieden. Met de duidelijke recepten uit dit boek is de bereiding heel eenvoudig. Kun je niet... bekijk 'Pasta & lasagne'
-
Alles over pasta
Désirée Verkaar & Stefano Manti
Als iets de Italiaanse keuken symboliseert, is het wel pasta. Toch heeft pasta nog heel wat geheimen. Waarom eten ze in Bologna geen spaghetti bolognese? Waarom moet je 'al dente' nooit overdrijven? Alle... bekijk 'Alles over pasta'