Het balsamico-azijn kookboek
Door zijn volle smaak en karakteristieke intensiteit is balsamico-azijn voor fijnproevers niet meer uit de kookkunst weg te denken. Met dit kookboek kunt u nu in uw eigen keuken de schitterende culinaire deugden van dit gouden elixer ontdekken. Naast een uitgebreide inleiding over de geschiedenis van de orignele balsamico-azijn vindt u in dit boek recepten van voorgerechten, bijgerechten, salades en vinaigrettes, hoofdgerechten met vlees of vis en zelfs desserts.
AuteurMeesha Halm
UitgeverijDe Lantaarn
- Hardcover
- 96 pagina's
- ISBN 9789054267959
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Aardappelsalade met doperwten en pestovinaigrette
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Groene salade met balsamicovinaigrette
Vegetarisch, 10 min 8,0
-
Frittata met aardappel, gekarameliseerde ui en gorgonzola
Vegetarisch, 60 min 8,0
-
Zalm met gember-balsamicosaus
Vis, 15 min 8,0
-
Geroosterde aardappelen met knoflook en balsamico
Vegetarisch, 90 min 8,0
Alle Kookboeken van De Lantaarn
-
Salades
diverse auteurs
'Salades' heeft als uitgangspunt om zowel klassiekers zoals de Caesarsalade en Salade Niçoise op te nemen, als verrassend nieuwe recepten. Een salade is heerlijk als voor- of bijgerecht, maar ook als een... bekijk 'Salades'
-
Pasta
diverse auteurs
Pasta is een heerlijk en veelzijdig ingrediënt en kan gebruikt worden in soepen, salades, hoofdgerechten en bijgerechten. Pasta is eenvoudig te bereiden en is meestel snel klaar. Hierdoor zijn pastagerechten een van de... bekijk 'Pasta'
-
Chinees
diverse auteurs
Zoet en zuur, zoutig en pittig... iedereen houdt van Chinees eten. Al uw lievelingsrecepten vindt u hier, gemaakt met gemakkelijk verkrijgbare ingrediënten. De recepten zijn eenvoudig en leuk om te maken... bekijk 'Chinees'
-
Tajines & Couscous
diverse auteurs
Dat de Noord-Afrikaanse keuken kruidig en lekker is, hebben velen al ontdekt, maar dat de exotisch smakende gerechten ook nog gemakkelijk te bereiden zijn, zal voor velen nieuw zijn. Naast de beroemde... bekijk 'Tajines & Couscous'
-
Japans
diverse auteurs
Heeft u wel eens in een Japans restaurant gegeten en dacht u dan dat die gerechten veel te moeilijk waren om zelf te bereiden? Grijp nu uw kans! Deze eenvoudige, gezonde gerechten zien er niet alleen prachtig uit... bekijk 'Japans'
-
Zalm
diverse auteurs
Vrijwel elk restaurant heeft recepten met de alom gewaardeerde zalm op het menu staan, of het nu om gerookte zalm of zalmfilet gaat. Door de exclusieve smaak denken velen dat zalm lastig te bereiden is, maar niets is... bekijk 'Zalm'
-
Indonesisch
diverse auteurs
Haal het exotische Indonesië uw keuken binnen met deze tongstrelende verzameling recepten. Geniet van zalige saté, nasi goreng of gado gado, of laat u verleiden door heerlijke noedels, curry's en roerbakgerechten... bekijk 'Indonesisch'
-
Stamppot
diverse auteurs
Nederland is een echt stamppottenland. Tijdens de koude wintermaanden is er niets heerlijker dan een grote pan met gestampte aardappelen en groenten op tafel te zetten. In dit boekje komen niet alleen klassiek... bekijk 'Stamppot'
-
Nagerechten
diverse auteurs
Van ouderwetse romige toetjes tot trifles en kwarktaarten, vruchtentaarten en zoete fruitpasteien, verfrissend ijs en onweerstaanbare chocoladedesserts, 'Nagerechten' bevat de volmaakte afsluiting van elke... bekijk 'Nagerechten'
-
Single koken
diverse auteurs
Dit boek bevat heerlijke maaltijden voor één persoon. Aan bod komen goede ideeën voor tussendoortjes en lichte maaltijden, maar ook aan complete maaltijden en indrukwekkende nagerechten... bekijk 'Single koken'