Kookboeken van Fontaine Uitgevers
-
Zin in salade
Bibi Loomans
Bibi Loomans laat je zien dat een salade hét gerecht bij uitstek is om creatief mee te zijn. Daag jezelf uit en kijk eens goed wat er nog in de koelkast en voorraadkast ligt. Van een goede salade blijf je dooreten, zoals bij een zak zoutjes op een statafel... bekijk 'Zin in salade'
-
BBQ-tijd
Susan Aretz
Wat Susan Aretz betreft is het hoog tijd dat ook een vrouw laat zien hoe lekker het is om te koken op de barbecue en dat er meer is dan de barbecue mythe van grote stoere mannen, rook en vuur. In haar 'BBQ-tijd' vind je dan ook een keur aan... bekijk 'BBQ-tijd'
-
Vega zónder pakjes & zakjes
Karin Luiten
Op veler verzoek komt Karin Luiten eindelijk met een vrolijk vegetarisch kookboek, vol inspiratie voor heerlijke, alledaagse gerechten die iedereen kan maken. Dit boek maakt vega eten op een aanstekelijke manier heel vanzelfsprekend... bekijk 'Vega zónder pakjes & zakjes'
-
Groots grillen op de gas-bbq
Jeroen Hazebroek & Leonard Elenbaas
Leonard Elenbaas en Jeroen Hazebroek nemen je mee op een kookexpeditie met je eigen gas-BBQ. Leer grote stukken vlees te bereiden en maak slim gebruik van temperatuurzones door bijvoorbeeld een druipschaal of gietijzeren pan in te zetten... bekijk 'Groots grillen op de gas-bbq'
-
Wereldse smaakmakers
Pascal Jalhay
In 'Wereldse smaakmakers' neemt Pascal Jalhay je mee in de wereld van de smaak. Tijdens zijn vele reizen - van India tot Indonesië en van Peru tot Portugal - heeft hij een breed scala aan kruiden, sauzen, boemboes en condimenten verzameld... bekijk 'Wereldse smaakmakers'
-
Eén Pan, Plaat, Planeet
Anna Jones
In 'Eén Pan, Plaat, Planeet' laat Anna Jones je zien hoe je gerechten maakt die goed zijn voor jou, je portemonnee en voor de planeet. Het boek is opgedeeld in vier hoofdstukken met ruim 150 recepten voor eenpansmaaltijden en supersnelle... bekijk 'Eén Pan, Plaat, Planeet'
-
De vier seizoenen van Vogel
Sanne Vogel
Het boek 'De vier seizoenen van Vogel' is het resultaat van een tienjarige zoektocht naar wat volgens Vogel het ideale eten is: op de eerste plaats retelekker natuurlijk, maar daarnaast ook plantaardig, seizoensgebonden en lokaal... bekijk 'De vier seizoenen van Vogel'
-
Veggies & Fish
Bart van Olphen
Tijdens zijn talloze visreizen heeft culinair visexpert Bart van Olphen zich laten inspireren door keukens van dichtbij en van verder weg. In 'Veggies & Fish' laat hij zien hoe je op een leuke en goede manier met vis kunt koken, met groenten als ster van de show... bekijk 'Veggies & Fish'
-
Made at home
Giorgio Locatelli
In 'Made at home' deelt de beroemde Italiaanse chef Giorgio Locatelli zijn privégerechten nu ook met jou, en schrijft hij uitgebreid over zijn vrouw, kinderen en andere familieleden, alsof hij een dierbare oom is die bij je thuis aan de keukentafel... bekijk 'Made at home'
-
Mooi mediterraan
Jansen & Jansen
Janine en Annemieke Jansen zijn al heel wat jaren enthousiaste pleitbezorgers van de oorspronkelijke Mediterrane levensstijl: afwisselend eten met veel vis, groenten en noten, eenvoudig en toch lekker. Op een heldere manier geven ze... bekijk 'Mooi mediterraan'