Kookboeken van Good Cook
-
Het unieke zeewier kookboek
Laure Kié
Zeewier of algen zijn gezond en zijn een plaatje op je bord. Vers of gedroogd zeewier past bij alle gerechten, of je die nu met een saus, met pasta of als dessert opdient. Nori, kombu, wakame... bekijk 'Het unieke zeewier kookboek'
-
Heerlijke spreads
Rachel Khoo
Lekkere spreads komen de hele dag door van pas, van ontbijt en brunch tot borrelhapje. Maar ook tussendoor zijn zoete of hartige spreads een feest voor jong en oud. En je mag er ook best in je... bekijk 'Heerlijke spreads'
-
Het stomen boek
Jean-Charles Karmann
Schotels die gezond en licht verteerbaar zijn, zonder vet, maar met volop vitaminen. Stomen is nog nooit zo makkelijk en lekker geweest. Geniet nu van de lekkerste stoomschotels zonder bang te hoeven zijn... bekijk 'Het stomen boek'
-
Jams & chutneys
Valérie LHomme
Zelfgemaakte jam... lekkerder is er niet! En je hoeft er geen dagen voor in de keuken te staan. Neem een kilo vruchten in het seizoen, volg de recepten in dit boek en maak dan een heerlijke aardbeienjam met... bekijk 'Jams & chutneys'
-
Heerlijke broodhapjes en mini-sandwiches
Marie-Pierre Morel
In 'Heerlijke broodhapjes en mini-sandwiches' gaan heerlijk landelijk brood of speltbrood, notenbrood of meergranenbrood echt verrukkelijke combinaties aan met kruiden... bekijk 'Heerlijke broodhapjes en mini-sandwiches'
-
Chocolade delicatessen
Trish Deseine
"Chocolade speelt een hoofdrol in mijn keuken. Ik werk graag met tabletten chocolade in 5 smaken. De pure chocolade is de klassieke vorm, maar heeft nu gezelschap gekregen van extra... bekijk 'Chocolade delicatessen'
-
Grillen à la plancha
Sandra Mahut
A la plancha is altijd feest! Want gegrild eten à la plancha is vol van smaak, lekker knapperig, naturel en heel snel klaar. Dat alles dankzij een gloeiendhete grillplaat. Laat eerst wat marineren, bak dan... bekijk 'Grillen à la plancha'
-
Mini taartjes, zoet en hartig
Catherine Kluger
Catherine Kluger was vroeger advocate en vond het toen al een genot om allerlei heerlijke taarten voor haar gasten te bakken. In 2009 besloot ze om van loopbaan te veranderen en opende ze in een... bekijk 'Mini taartjes, zoet en hartig'
-
Groenten à la pasta
Orathay & Vania
Met hun natuurzuivere smaken, knapperige textuur en prachtige kleuren smeken groenten erom om in de keuken op een creatieve en speelse manier in pasta te veranderen. Ontdek hier allerlei soorten... bekijk 'Groenten à la pasta'
-
Risotto bellissimo!
Valéry Drouet
Ontdek hoe lekker risotto is, hoe heerlijk romig en vol van smaak... Je hoeft in de keuken alleen maar erbij te blijven en je risotto zal altijd een succes zijn. Van klassieke risotto met doperwten en munt tot... bekijk 'Risotto bellissimo!'