Kookboeken van Good Cook
-
IJstaarten uit eigen keuken
Paul Simon
Na jaren van vergetelheid is de ijstaart weer helemaal op de weg terug. Zoals dit boek laat zien, gaat er met ijstaarten een wereld open, van verfijnde taartjes voor twee en van creaties met... bekijk 'IJstaarten uit eigen keuken'
-
Sushi
Emi Kazuko
Met de verrassende recepten in dit boek wordt sushi maken een feest. Hier vind je sushi met allerlei makkelijk te krijgen ingrediënten. 'Sushi' staat boordevol heerlijke hapjes voor alle gelegenheden, van picknicks tot... bekijk 'Sushi'
-
De kunst van het chocolade maken
Trish Deseine
Maak van je keuken een echt bonbonatelier. Met de technieken en recepten uit dit boek maak je de lekkerste bonbons. En niet alleen bonbons, maar ook koekjes en grotere... bekijk 'De kunst van het chocolade maken'
-
Muesli, ontbijt om van te smullen
Rachel Khoo
In dit boek vind je een schat aan recepten voor krokante muesli's, mueslirepen en ander heerlijks. Ontdek ook hoe je met muesli crumbles, koekjes, muffins, brood of muesli in een glas... bekijk 'Muesli, ontbijt om van te smullen'
-
Cupcakes elke dag feest
Alisa Morov
In dit boek geeft Alisa Morov recepten voor echt Amerikaanse en eigentijdse cupcakes. Daar zitten basiscupcakes bij, met vanille en chocolade, maar ook stevige cupcakes en... bekijk 'Cupcakes elke dag feest'
-
Heerlijke hapjes voor elk moment
José Maréchal
Het geeft niet hoe laat het is, voor een brunch, voor bij een goed glas, of gewoon om even helemaal ontspannen te genieten, in dit boek vind je volop recepten voor heerlijke hapjes die... bekijk 'Heerlijke hapjes voor elk moment'
-
Roerbakken
Nadia Arumugam
Hakken, sissen, bakken. Snel en makkelijk te maken recepten voor de lekkerste roerbakschotels. 'Roerbakken' biedt recepten voor noedels en rijst, groenten, vlees, gevogelte en zeebanket... bekijk 'Roerbakken'
-
Koken met zout
Valerie Aikman-Smith
Geniet van alle verschillende smaken van soorten zout uit alle delen van de wereld met recepten voor voorafjes, hoofd-gerechten, bijgerechten, drankjes en nog veel meer... bekijk 'Koken met zout'
-
Meringues
Alisa Morov
In dit boek vind je meringues zoals je ze nog nooit geproefd hebt, als sandwich, koekstengels, als taart of canapé, met zoete room of een hartige saus. De mogelijkheden zijn eindeloos en de keuze is aan jou... bekijk 'Meringues'
-
Crème brûlée, zacht en romig
José Maréchal
Klassieke crème brûlée, met speculaas of met verse vruchten, maar ook kleine crèmes met pistachenoten en cacao, met honing en rozemarijn, en natuurlijk niet te vergeten de... bekijk 'Crème brûlée, zacht en romig'