Het stomen boek
Schotels die gezond en licht verteerbaar zijn, zonder vet, maar met volop vitaminen. Stomen is nog nooit zo makkelijk en lekker geweest. Geniet nu van de lekkerste stoomschotels zonder bang te hoeven zijn voor aankomen. In 'Het stomen boek' vind je makkelijk te maken originele recepten boordevol smaak.
AuteurJean-Charles Karmann
UitgeverijGood Cook
- Hardcover
- 72 pagina's
- ISBN 9789461430083
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Tongrolletjes met peterselie
Vis, 40 min 8,0
-
Groene asperges met linten verse zalm
Vis, 25 min 8,0
-
Jonge prei met bieslookmousse
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Doradefilet met groene asperges boven thee gestoomd
Vis, 35 min 8,0
-
Coquilles aan vanillestokjes
Vis, 30 min 8,0
Alle Kookboeken over stomen
-
Stomen, mandjes vol smaak
Sandra Mahut
Een heerlijke verzameling individuele stoommandjes, om zo op tafel te zetten en als bord te gebruiken. Zet gewoon uw ingrediënten klaar, combineer ze met elkaar en vul er de stoommanden... bekijk 'Stomen, mandjes vol smaak'
-
Het stomen boek
Jean-Charles Karmann
Schotels die gezond en licht verteerbaar zijn, zonder vet, maar met volop vitaminen. Stomen is nog nooit zo makkelijk en lekker geweest. Geniet nu van de lekkerste stoomschotels zonder bang te hoeven zijn... bekijk 'Het stomen boek'
-
Koken met stoom
Hélène Matze
Stomen, een oeroude bereidingswijze, is weer helemaal van deze tijd. Steeds meer moderne keukens zijn uitgerust met een ingebouwde stoomoven. Stomen past immers uitstekend in een bewust en gezond eet... bekijk 'Koken met stoom'
-
Stoomkoken voor iedereen
Karin Verhelst
'Stoomkoken voor iedereen' is een handig en praktisch boek waarin een grote variëteit aan gerechten wordt gepresenteerd: recepten voor elke dag, voor feestjes en gerechten waar... bekijk 'Stoomkoken voor iedereen'