Meat

De Australische kok Adrian Richardson is een gepassioneerd vleesexpert. Met 'Meat' brengt hij een ode aan zowel het dier zelf als aan de culinaire waarde van vlees. Richardson vertelt alles wat hij weet over rund-, varkens- en lamsvlees, over kip, gevogelte en wild. Hij vertelt waar goed vlees vandaan komt en wat er allemaal gebeurt voordat het bij de slager ligt. Hij legt uit hoe je een goede slager vindt en waar je op moet letten als je vlees koopt. Richardson, eigenaar van het beroemde vleesrestaurant La Luna Bistro in Melbourne, onthult vervolgens alle geheimen van het bereiden van het perfecte vleesgerecht - van de ideale biefstuk en een heerlijke T-bonesteak tot aan echte ossenstaartsoep. Zo is 'Meat' niet alleen een allesomvatttende bijbel voor de ware vleesliefhebber, maar ook een praktisch handboek voor wie meer wil genieten van beter vlees.

AuteurAdrian Richardson

UitgeverijKosmos Uitgevers

  • Hardcover
  • 360 pagina's
  • ISBN 9789021545707

Voorproefjes uit dit kookboek

Alle Kookboeken van Kosmos Uitgevers