Meat
De Australische kok Adrian Richardson is een gepassioneerd vleesexpert. Met 'Meat' brengt hij een ode aan zowel het dier zelf als aan de culinaire waarde van vlees. Richardson vertelt alles wat hij weet over rund-, varkens- en lamsvlees, over kip, gevogelte en wild. Hij vertelt waar goed vlees vandaan komt en wat er allemaal gebeurt voordat het bij de slager ligt. Hij legt uit hoe je een goede slager vindt en waar je op moet letten als je vlees koopt. Richardson, eigenaar van het beroemde vleesrestaurant La Luna Bistro in Melbourne, onthult vervolgens alle geheimen van het bereiden van het perfecte vleesgerecht - van de ideale biefstuk en een heerlijke T-bonesteak tot aan echte ossenstaartsoep. Zo is 'Meat' niet alleen een allesomvatttende bijbel voor de ware vleesliefhebber, maar ook een praktisch handboek voor wie meer wil genieten van beter vlees.
AuteurAdrian Richardson
UitgeverijKosmos Uitgevers
- Hardcover
- 360 pagina's
- ISBN 9789021545707
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Hongaarse goulashsoep met zure room en bieslook
Vlees, 90 min 8,0
-
Oma's kroketten
Vlees, 70 min 8,0
-
Gebraden lamsbout met veel knoflook
Vlees, 90 min 8,0
-
In de pan gebraden hert met jeneverbessen, sjalotten en bacon
Vlees, 75 min 8,0
-
Cassoulet
Vlees, 110 min 7,0
Alle Kookboeken van Kosmos Uitgevers
-
Het nieuwe Vegalicious - midprice editie
Alice Hart
In 'Het nieuwe Vegalicious' van Alice Hart, de opvolger van het succesvolle 'Vegalicious', verrast Alice Hart weer met meer dan 200(!) vegetarische recepten die bewijzen dat een maaltijd zonder vlees of vis heerlijk, gezond en voedzaam is... bekijk 'Het nieuwe Vegalicious - midprice editie'
-
Jamie kookt Italië
Jamie Oliver
Jamie Oliver keert met 'Jamie kookt Italië' terug naar zijn culinaire roots. Want er is nog zo veel te ontdekken. 'Jamie kookt Italië' bevat meer dan 140 van de allerbeste Italiaanse recepten, die allemaal aan de Jamie-standaard voldoen. Overheerlijk, no-nonsense... bekijk 'Jamie kookt Italië'
-
5 ingrediënten - snel & simpel koken
Jamie Oliver
In '5 ingrediënten - snel & simpel koken' laat Jamie Oliver zien hoe je met slechts 5 ingrediënten elke dag heerlijk en gezond kunt eten. De recepten zijn stuk voor stuk eenvoudig te maken en in een... bekijk '5 ingrediënten - snel & simpel koken'
-
Soep
Soup en Zo
In 'Soep' deelt de culinaire take-a-way soepwinkel Soup en Zo de beste recepten voor lekkere en gezonde soep. Soms wil je een makkelijke soep en een andere keer een culinair hoogstandje: 'Soep' geeft meer dan... bekijk 'Soep'
-
Cravings
Chrissy Teigen
Koken met Chrissy Teigen! De vrouw van John Legend weet wel wat lekker is... Haar kookboek 'Cravings' bevat de recepten voor alles waarnaar Chrissy verlangt. En dat zijn niet alleen maar gezonde salades... bekijk 'Cravings'
-
Jamie Oliver's kerst kookboek
Jamie Oliver
Jamie Oliver helpt je met 'Jamie Oliver's kerst kookboek' om deze feestdagen de lekkerste gerechten zónder stress op tafel te zetten. Want wat is er nu fijner dan tijdens het kerstfeest relaxed te... bekijk 'Jamie Oliver's kerst kookboek'
-
Super food voor familie en vrienden
Jamie Oliver
'Super food voor familie en vrienden' is het nieuwe kookboek van Jamie Oliver vol heerlijke en gezonde recepten voor het hele gezin. Jamie Oliver laat zien dat super food niet alleen... bekijk 'Super food voor familie en vrienden'
-
Elke Dag Deliciously Ella
Ella Mills
'Elke Dag Deliciously Ella' van Ella Mills biedt je inspiratie om iedere dag een gezonde maaltijd op tafel te zetten. Ella helpt om je keuken zo te organiseren dat gezond leven ook door de week zo min mogelijk... bekijk 'Elke Dag Deliciously Ella'
-
De perfecte Preston
Matt Preston
In 'De perfecte Preston' deelt Matt Preston, de publiekslieveling van MasterChef Australia, zijn ultieme keukengeheimen. Zijn 300 tips zorgen ervoor dat iedereen perfecte gerechten op tafel... bekijk 'De perfecte Preston'
-
Het pastaboek
Gennaro Contaldo
Geef je pastarepertoire een boost met 'Het pastaboek' van Gennaro Contaldo. Het nieuwste deel in Jamies Oliver's Food Tube-serie staat bomvol simpele seizoensgerechten, en bevat alle basics die je nodig hebt... bekijk 'Het pastaboek'