Kookboeken van Uitgeverij Becht

  • Tajine

    Kim Maclean

    De Marokkaanse keuken is hot, en dat is vooral te danken aan de fantastische tajinegerechten die er zo'n bijzonder, zuidelijk tintje aan geven. Kim Maclean laat zien dat er legio mogelijkheden zijn om zelf met de... bekijk 'Tajine'

  • Stamppotten

    Anne Scheepmaker

    'Stamppotten' bevat behalve zalige vleesstamppotten zoals stamppot rauwe spinazie met lente-uitjes en lamsworstjes, en overheerlijke visstamppotten zoals stamppot met gerookte zalm en courgette natuurlijk ook... bekijk 'Stamppotten'

  • Kleine cakes met zachte vulling

    Paul Simon

    Kleine cakes met een zachte vulling van zwarte kersen, frambozen, mango, sinaasappel of bessen voor een fruitige touch. En niet te vergeten de klassieker: met chocolade! Pistachecakes... bekijk 'Kleine cakes met zachte vulling'

  • Pompoen

    Brian Glover

    Met pompoen is ontzettend veel mogelijk in de keuken: roosteren, grillen, bakken en stoven. Met de meer dan 35 hartige én zoete recepten uit dit boek zet je de heerlijkste pompoengerechten op tafel. Lichte... bekijk 'Pompoen'

  • Crème brûlée

    Isabel Brancq

    Crème brûlée is een klassiek nagerecht en wordt over de hele wereld gegeten. Ontdek met dit boek hoe je zelf eenvoudig de heerlijkste crèmes kunt maken met allerlei bijzondere smaken. Naast... bekijk 'Crème brûlée'

  • Caffè Italia

    Liz Franklin

    Voor Italianen is een kop koffie niet zomaar een drankje, het is een instituut, een manier van leven. In 'Caffè Italia' zijn meer dan 30 heerlijke recepten voor koekjes, taartjes en hartige hapjes verzameld, die allemaal... bekijk 'Caffè Italia'

  • Het grote Nutella kookboek

    Paola Balducchi

    Dit kloeke boek bevat 350 verrassende en originele recepten met Nutella. Van Nutella-cakejes en -koekjes tot Nutella-koekjes en van profiteroles met Nutella tot Nutella-ijs, het komt allemaal aan... bekijk 'Het grote Nutella kookboek'

  • Panna cotta

    Laura Zavan

    Panna cotta is een van oorsprong Italiaans toetje op basis van slagroom, meestal op smaak gebracht met vanille. Panna cotta is makkelijk te maken, kan zó opgediend worden in glaasjes of als pudding uit een vorm... bekijk 'Panna cotta'

  • Muffins

    Marc Grossman

    De echte muffin is zoet en zacht vanbinnen, met een krokante korst. Op het muffinmenu in dit boek staan 28 recepten voor bijzondere muffins die behalve overheerlijk ook nog eens gezond zijn. Maak bijvoorbeeld... bekijk 'Muffins'

  • Yakitori

    Sandra Mahut

    Overheerlijke Japanse hapjes, allemaal geserveerd op een stokje! Yakitori, zoals deze saté-achtige stokjes in Japan worden genoemd, zijn prachtig als amuses of feestelijke voorgerechtjes. De recepten zijn... bekijk 'Yakitori'