I love cake, taart en koekjes
Alle bekende cakes, koekjes en taarten, klassiekers of juist die met een moderne twist, staan in dit boek. Naast heel veel bijzondere nieuwe recepten bevat het de beste recepten voor de allerbeste taarten. Het hoofdstuk 'Piece of cake' bevat supersimpele cakes. In 'Gorgeous Chocolate' vind je gebak waarmee je jezelf trakteert op alleen maar chocolade. 'Cookies, carrées en cakejes' moest erin, omdat ze zo heerlijk en klein zijn. 'Natural Born Tarts' bevat recepten voor de lekkerste vruchtentaarten. 'My Sweet World' staat vol met nostalgische toppers. En dan het laatste hoofdstuk 'Wow!' met feestelijke taarten om op bijzondere momenten zonder veel inspanning enorm veel indruk te maken.
AuteurTrish Deseine
UitgeverijUitgeverij Becht
- Hardcover
- 320 pagina's
- ISBN 9789023012771
Voorproefjes uit dit kookboek
-
De beste brownies
Vegetarisch, 45 min 9,0
-
Klassieke chocolate chip cookies
Vegetarisch, 25 min 8,0
-
Chocolade cupcakes
Vegetarisch, 30 min 8,0
-
Bananenbrood
Vegetarisch, 105 min 8,0
-
Engelse kruidkoek
Vegetarisch, 65 min 8,0
Alle Kookboeken van Trish Deseine
-
Chocolade delicatessen
Trish Deseine
"Chocolade speelt een hoofdrol in mijn keuken. Ik werk graag met tabletten chocolade in 5 smaken. De pure chocolade is de klassieke vorm, maar heeft nu gezelschap gekregen van extra... bekijk 'Chocolade delicatessen'
-
I love cake, taart en koekjes
Trish Deseine
Alle bekende cakes, koekjes en taarten, klassiekers of juist die met een moderne twist, staan in dit boek. Naast heel veel bijzondere nieuwe recepten bevat het de beste recepten voor de allerbeste taarten... bekijk 'I love cake, taart en koekjes'
-
Goede smaak
Trish Deseine
Een luxe cassette met zes kookboekjes en meer dan 140 recepten voor de echte fijnproever. Vijf van de zes receptenboekjes behandelen een culinaire specialiteit: truffel, foie gras, chocolade, champagne... bekijk 'Goede smaak'
-
Nobody does it better
Trish Deseine
Nergens ter wereld zijn eten en koken zo gepassioneerd en zo hecht met het leven, het hart en de geest verweven als in Frankrijk. Hoe doen de Françaises dat toch? In 'Nobody does it better' leert Trish... bekijk 'Nobody does it better'