Nobody does it better

Nergens ter wereld zijn eten en koken zo gepassioneerd en zo hecht met het leven, het hart en de geest verweven als in Frankrijk. Hoe doen de Françaises dat toch? In 'Nobody does it better' leert Trish Deseine je hoe je je de Franse manier van koken heel eenvoudig eigen kunt maken. Haar benadering staat haaks op die van de Franse topkoks die alles precies volgens de regels willen doen. Maar je mag van Trish zonder schroom hun ideeën stelen!
AuteurTrish Deseine
UitgeverijTirion Uitgevers
- Hardcover
- 228 pagina's
- ISBN 9789043910972
Voorproefjes uit dit kookboek
-
Witte gazpacho
Vegetarisch, 10 min 8,0
-
Quiche met camembert en hazelnoten
Vlees, 50 min 8,0
-
Kalfsvlees met compote van rabarber en rode uien
Vlees, 45 min 8,0
-
Konijn in roomsaus met roquefort
Vlees, 60 min 8,0
-
Chocoladetaart van pure chocolade
Vegetarisch, 60 min 8,0
Alle Kookboeken van Trish Deseine
-
Chocolade delicatessen
Trish Deseine
"Chocolade speelt een hoofdrol in mijn keuken. Ik werk graag met tabletten chocolade in 5 smaken. De pure chocolade is de klassieke vorm, maar heeft nu gezelschap gekregen van extra... bekijk 'Chocolade delicatessen'
-
I love cake, taart en koekjes
Trish Deseine
Alle bekende cakes, koekjes en taarten, klassiekers of juist die met een moderne twist, staan in dit boek. Naast heel veel bijzondere nieuwe recepten bevat het de beste recepten voor de allerbeste taarten... bekijk 'I love cake, taart en koekjes'
-
Goede smaak
Trish Deseine
Een luxe cassette met zes kookboekjes en meer dan 140 recepten voor de echte fijnproever. Vijf van de zes receptenboekjes behandelen een culinaire specialiteit: truffel, foie gras, chocolade, champagne... bekijk 'Goede smaak'
-
Nobody does it better
Trish Deseine
Nergens ter wereld zijn eten en koken zo gepassioneerd en zo hecht met het leven, het hart en de geest verweven als in Frankrijk. Hoe doen de Françaises dat toch? In 'Nobody does it better' leert Trish... bekijk 'Nobody does it better'