Kookboeken van Uitgeverij Lannoo
-
Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten
Pascale Naessens
Pascale Naessens is de leading lady als het gaat over eenvoudige en gezonde voeding. In haar nieuwe boek focust ze op heerlijke recepten met een minimum aan ingrediënten en werk. Zo bewijst ze eens te meer dat gezonde voeding... bekijk 'Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten'
-
Het keto plan
Julie van den Kerchove
Julie van den Kerchove laat je in haar derde boek kennismaken met de keto-keuken: een pure keuken rijk aan gezonde vetten en groenten, aangevuld met kleine porties kwaliteitsvol gevogelte en vis. Ze toont met een praktisch stappenplan en 70 gluten- en suikervrije recepten... bekijk 'Het keto plan'
-
Puur & lichter
Pascale Naessens
Wil je afvallen en lukt het maar niet, dan is dit boek zeker iets voor jou. Na de korte en duidelijk onderbouwde inleiding door William Cortvriendt kun je de theorie meteen omzetten in de praktijk met de heerlijke recepten van Pascale Naessens... bekijk 'Puur & lichter'
-
Het restjeskookboek
diverse auteurs
In 'Het restjeskookboek' vind je allerlei creatieve recepten waarmee je voedselverlies in de keuken tot een minimum beperkt. Je ontdekt er recepten, samen met tips en variaties, die je helpen om in een handomdraai met kastoverschotjes en keukenrestjes... bekijk 'Het restjeskookboek'
-
Italia al pomodoro
Harry Belmans
In de Italiaanse keuken is de tomaat koning. En het hoeven zeker niet altijd verse tomaten te zijn om smakelijke gerechten op je bord te toveren. De overheerlijke tomatensmaak komt vaak beter tot uiting in... bekijk 'Italia al pomodoro'
-
Ei op het menu
Luc Hoornaert en Kris Vlegels
Eieren zijn onmisbaar in heel wat uiteenlopende bereidingen en je vindt ze terug in alle culturen. Auteur Luc Hoornaert trok op onderzoek uit en verzamelde 60 onweerstaanbare eiergerechten uit alle hoeken van... bekijk 'Ei op het menu'
-
Kip op het menu
Luc Hoornaert en Kris Vlegels
Luc Hoornaert neemt je mee op een reis rond de wereld in 60 kipgerechten: hoe maken topchefs kip klaar, wat zijn de klassieke kipgerechten en welke bereidingen vormen de vaste waarden in de wereldkeuken... bekijk 'Kip op het menu'
-
Puur Pascale 2
Pascale Naessens
Na het gigantische succes van 'Puur Pascale' pakt Pascale Naessens opnieuw uit met 80 unieke recepten met natuurlijke onbewerkte producten. Haar invalshoek blijft lekker en gezellig koken in combinatie met een... bekijk 'Puur Pascale 2'
-
Het Larousse snel klaar kookboek
diverse auteurs
Een super praktisch kookboek waar je geen keukenprins of -prinses voor hoeft te zijn! Alle gerechten - klassiek of origineel - bereid je met maximaal 3 tot 5 ingrediënten. In no time tover je een lekkere... bekijk 'Het Larousse snel klaar kookboek'
-
Het Smeg koelkastkookboek
Katrien van de Steene
Wat eten we vanavond? Heb je ook geen inspiratie meer om elke dag iets nieuws op tafel te toveren? Of ben je het zat om naar drie verschillende winkels te rijden om alle ingrediënten voor dat ene gerecht... bekijk 'Het Smeg koelkastkookboek'