Kookboeken van Uitgeverij Lannoo
-
La cuisine d'Angélique
Angélique Deckers
Angélique verzamelde authentieke recepten van de oudste inwoners van het bergdorpje Les Pierrons en vult ze aan met zuiderse gerechten vol typische ingrediënten en kruiden. Van het aperitief tot het... bekijk 'La cuisine d'Angélique'
-
Juliette's bakboek
Brenda Keirsebilck
Hartig en zoet gebak voor een gezellig dagje met vrienden of familie. Koekjes, cakes en taartjes zijn echt het ding van Brenda Keirsebilck, eigenares van de lekkerste bakkerij in Brugge. Met 60 overheerlijke... bekijk 'Juliette's bakboek'
-
De grote Larousse voor de thuiskok
diverse auteurs
Boeuf bourguignon of pizza Quattro Stagioni? Spaghetti carbonara of pakketjes rode poon? Ben je een fan van aperitiefjes met lekkere hapjes, dagelijks de kok in huis, liefhebber... bekijk 'De grote Larousse voor de thuiskok'
-
Food & the City
Christine van Imschoot
In dit boek neemt Christine je mee op food shoppingtrip naar acht verschillende steden, van Gent tot New York via Londen en Parijs. Bij elke stad kookt ze een menu om van te watertanden. Gerechten die... bekijk 'Food & the City'
-
Puur genieten
Pascale Naessens
Na het ongelofelijke succes van de boeken 'Mijn pure keuken 1' en 'Mijn pure keuken 2' grijpt Pascale Naessens terug naar eenvoudige, snelle, maar vooral ook gezonde gerechten. Met recepten als aubergine... bekijk 'Puur genieten'
-
Gezond gezin
Hilde Smeesters
Dit boek biedt eenvoudige en praktische antwoorden op vragen over gezonde voeding en voedingsgewoonten en bevat 200 eenvoudige en snelle recepten voor drukke weekdagen, maar ook gerechten... bekijk 'Gezond gezin'
-
Basic ijs
Christophe Declercq
Verfrissend in de zomer, verfijnd in de winter: ijsdesserts vormen een ideale afsluiter van de maaltijd, maar je kunt ze net zo goed als tussendoortje aanbieden. In 'Basic ijs' selecteert Christophe Declercq 60... bekijk 'Basic ijs'
-
Fun cooking
Sofie Vanherpe
Gourmet, raclette en kaasfondue vormen al jaren klassiekers om de eindejaarsfeesten te vieren. Maar ook de steengril, de tafelbarbecue of een pittige vlees- of visfondue creëren een instant feestgevoel. Met dit boek... bekijk 'Fun cooking'
-
Hanoi street food
Tom Vandenberghe
'Hanoi street food' neemt je mee naar de bruisende hoofdstad van Vietnam en laat je proeven van de authentieke streekkeuken. Tom Vandenberghe is gegrepen door de Aziatische keuken... bekijk 'Hanoi street food'
-
My secret ingredient cookbook
Stefaan Daeninck
Heb je je weleens afgevraagd waarom de spaghettisaus van je vriend de enige lekkere is of waarom een eenvoudig tomatensoepje toch zo verschillend kan smaken? Het smaakverschil zit... bekijk 'My secret ingredient cookbook'