Kookboeken van Uitgeverij Terra
-
Alles moet op
Reini Smit
In dit boek draait het om efficiënt en bewust omgaan met eten, zowel bij het kopen als bij het koken. Een kookboek met eerlijke, simpele gerechten, waarvoor je niet steeds opnieuw boodschappen hoeft te doen... bekijk 'Alles moet op'
-
Mr Wilkinson's favoriete groenten
Matt Wilkinson
De Australische chef-kok Matt Wilkinson selecteerde voor dit prachtige kookboek de 24 lekkerste groenten. In Wilkinson's menu's krijgen groenten de hoofdrol. Hij deelt heerlijke en gezonde... bekijk 'Mr Wilkinson's favoriete groenten'
-
Basic vis
Delphine de Montalier
Dit boek bevat alles wat je moet weten over koken met vis. Uiteraard staan de lekkere klassiekers er in, zoals gegrilde sardines, bouillabaisse en gevulde pijlinktvis. Daarnaast lees je alles over duurzame vissen... bekijk 'Basic vis'
-
Ciao bella, de smaak van Venetië
Tessa Kiros
Van cicchetti en antipasti tot secondi, dolci en alle gangen daaromheen: Tessa Kiros koos voor 'Ciao bella' de lekkerste authentiek Venetiaanse recepten. Een boek om niet alleen uit te koken maar... bekijk 'Ciao bella, de smaak van Venetië'
-
De (perfecte) man in de keuken
Bill Granger
'De (perfecte) man in de keuken' bevat de beste recepten van de bekende Australische tv-kok Bill Granger. Het boek telt meer dan 130 smakelijke gerechten die snel en eenvoudig zijn te... bekijk 'De (perfecte) man in de keuken'
-
Deliciously Dutch
Marijke Sterk
Speciaal voor al die Hollanders met heimwee naar moeders pot én voor alle niet-Hollanders die ook de geneugten van bitterballen en erwtensoep willen leren kennen is er nu 'Deliciously Dutch'. Boordevol... bekijk 'Deliciously Dutch'
-
Slow cooking, stoven en smoren
diverse auteurs
'Slow cooking' bevat talloze recepten voor klassieke en moderne stoofschotels, van supersimpel tot uitgebreid - maar altijd verrassend. Langzaam gaar gestoofde rollades en ragouts, kruidige... bekijk 'Slow cooking, stoven en smoren'
-
Crumbles en gratins
diverse auteurs
Crumbles en gratins: een heerlijk krokant kruimellaagje met daaronder een verrukkelijke, zachte en smeuïge vulling. In dit boek vind je de heerlijkste recepten voor allerlei hartige en zoete crumbles en gratins... bekijk 'Crumbles en gratins'
-
Vergeten groenten
Keda Black
Groenten van vroeger, zoals aardpeer, schorseneren en pastinaak, zijn bezig aan een comeback! Knollen, bladeren, pompoenen en speciale koolsoorten duiken steeds vaker op bij de groenteboer... bekijk 'Vergeten groenten'
-
Slow cooking, lekker langzaam koken
Joanne Glynn
Slow cooking lijkt in veel opzichten op alchemie. Het vergt enige tijd, veel zorg en de allerbeste producten, maar daarna ontstaat er dan ook iets heel bijzonders. Profiteer intussen van de... bekijk 'Slow cooking, lekker langzaam koken'