Gevulde aardappelen recepten
-
tip Gevulde aardappelen met gehakt
Vlees, 60 min 8,4
-
tip Gevulde aardappelen met roomkaas
Vegetarisch, 45 min 6,8
-
Gevulde aardappelen met comté en spek
Vlees, 30 min 7,5
-
Gevulde aardappelen met feta, olijven en kerstomaatjes
Vegetarisch, 30 min 7,3
-
Gevulde aardappelen met gerookte forel
Vis, 30 min 7,0
Dit is de AMP versie van deze overzichtspagina. Klik hier voor de reguliere versie van deze pagina.
Zie ook
Gevulde aardappelen
Snijd 4 gepofte aardappelen doormidden. Schep het aardappelkruim voorzichtig uit de schillen. Vermeng het kruim met 75 g geraspte kaas, 30 g boter, 1-2 eetlepels melk, zout, peper en wat nootmuskaat. Vul de schillen met dit mengsel, bestrooi de bovenkant met 25 g geraspte kaas en warm de gevulde aardappelen even goed door in het midden van een op 200 °C voorverwarmde oven.
Gevulde aardappel tips
Meng voor gevulde aardappels met spek het kruim van de aardappelen met 75 g gebakken en vervolgens verkruimelde reepjes spek en 1-2 eetlepels melk. Of meng het kruim met 75 g gestoomde, gerookte makreelfilet, 2 eetlepels citroensap, 2 eetlepels fijngehakte peterselie en 1-2 eetlepels melk. Last but not least: meng het kruim met 2 eetlepels fijngeknipte bieslook en 4-6 eetlepels slagroom.
[ Beeld: Tatiana Frank | Shutterstock.com ]