Zoete aardappel sandwich

  • 1 persoon
  • 10 min
  • waardering 8,5
  • Lunchgerecht
  • Overige keukens
  • Vis

Ingrediënten

  • 100 g zoete aardappel, in de lengte gehalveerd
  • 185 g tonijn uit blik, uitgelekt
  • 1 theelepel kappertjes
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 10 g bieslook, fijngeknipt
  • ½ avocado, in reepjes
  • 1 theelepel olijfolie

Bereiden

Rooster de plakken zoete aardappel 3 à 4 minuten in een broodrooster.

Meng de tonijn, kappertjes, mayonaise en bieslook in een kom. Breng op smaak met zout en peper en verdeel dan de reepjes avocado over de stukken zoete aardappel.

Garneer met het tonijnmengsel en breng zo nodig verder op smaak. Sprenkel de olijfolie erover en leg op een bord.

Extra benodigd

Broodrooster

Kookboek

Het recept 'Zoete aardappel sandwich' is afkomstig uit het kookboek...

Supergezond

Fern Green

Geef je lichaam en gezondheid een opkikker met de recepten uit 'Supergezond'! In deze ultieme gezondheidsgids vind je maar liefst 200 recepten die je lichaam een boost kunnen geven. Boost je brein met een voedzame tonijnsalade... lees verder

© Uitgeverij Becht

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Zoete aardappelen recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!