Broccolitaart recepten
-
tip
Hartige broccolitaart met mozzarella
Vegetarisch, 40 min 7,9
-
tip
Broccolitaart met roombrie en gedroogde tomaten
Vegetarisch, 50 min 8,2
-
Broccoli-kaastaart
Vegetarisch, 60 min 8,5
-
Broccolitaart
Vlees, 50 min 7,8
-
Broccolitaartje
Vegetarisch, 35 min 7,4
-
Glutenvrije broccolitaart
Vegetarisch, 60 min 7,7
Zie ook
Broccolitaart
Bekleed een ingevette lage taartvorm met plakjes diepvries bladerdeeg of met deeg voor hartige taart. Klop in een kom 4 eieren los met 125 ml slagroom, wat zout en peper en wat fijngehakte verse tijm. Schenk dit in de taartbodem en vul de broccolitaart dan met 250 g beetgare broccoliroosjes, 150 g in blokjes gesneden brie en 50-75 g licht gezouten cashewnoten. Bak de taart in een voorverwarmde oven van 200 °C in ca. 30 minuten goudbruin en gaar.
[ Beeld: Alexander Prokopenko | Shutterstock.com ]