Notencake met chocolade en peer
bereiden
Ingrediënten
- 2 eieren
- 80 g amandelpasta
- 2 eetlepel honing
- 80 ml amandelmelk
- 70 g speltmeel
- 70 g amandelmeel
- 1 theelepel bakpoeder
- 100 g stukjes pure chocolade
- 1 peer
Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Klop de eieren los in een grote kom en doe er de honing, de melk en de amandelpasta bij. Roer alles goed door elkaar. Voeg er het speltmeel en het amandelmeel aan toe. Doe er het bakpoeder bij en een snufje zout. Meng er de chocoladestukjes door.
Schil de peer en snijd ze in stukjes. Meng ze ook door het deeg. Neem een bakvorm met bakpapier en stort het deeg erin. Plaats in de oven gedurende 25 à 30 minuten.
Extra benodigd
Bakpapier, bakvorm
Tip
Rooster een sneetje in de broodrooster. Hemels lekker!
Kookboek
Het recept 'Notencake met chocolade en peer' is afkomstig uit het kookboek...
Claudia's Classics
Claudia van Avermaet
In har 10e boek brengt Claudia Van Avermaet je 100 lekkere en voedzame recepten. Naast haar 30 populairste gerechten, krijg je ook heel wat nieuwe recepten, waarin vers, voedzaam en meer energie de basis vormen voor zowel
... lees verder © Uitgeverij Lannoo