Fudge met pecannoten

  • 25 stuks
  • 20 min
  • waardering 7,5
  • Hapje
  • Engels
  • Vegetarisch

Ingrediënten

  • 300 g witte chocolade
  • 35 g roomboter
  • 100 g pecannoten
  • 2 eetlepels kokosrasp
  • 1 blikje gecondenseerde melk (397 g)
  • 25 pecannoten

Bereiden

Smelt de witte chocolade met de boter au bain-marie. Voeg de gecondenseerde melk toe en roer goed.

Hak de pecannoten grof en roer met de kokosrasp door het chocolademengsel.

Bedek een vierkante vorm van 20x20 cm met bakpapier en schep hierin het mengsel. Strijk zo glad mogelijk en druk de 25 pecannoten op gelijke afstand in de fudge.

Laat in de koelkast opstijven en snijd in mooie vierkantjes, zodat elk vierkantje een pecannoot heeft.

Extra benodigd

Bakvorm van 20 x 20 cm, bakpapier

Kookboek

Het recept 'Fudge met pecannoten' is afkomstig uit het kookboek...

100 luxe koekjes van eigen deeg

Elisabeth Scholten

Bananenkusjes, pindakaaskogels, baklavanestjes, crème-brûleekoekjes, walnootghribia, amandelbriwat, nutellakoekjes en gazellenhoorntjes: klinkt dat niet fantastisch? Dit boek bevat een smakelijke verzameling spannende koekjesrecepten... lees verder

© Nieuw Amsterdam

Waardeer dit recept (2 stemmen)

Fudge recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!