No bake peanut butter fudge
bereiden
Bevat per portie
75 kcal
5 g eiwit
6 g vet
1 g koolhydraten
Ingrediënten
- 30 g kokosolie
- 50 g pindakaas
- 50 g eiwitpoeder naar keuze
- 10 g chocolade
Bereiden
Verwarm de kokosolie met de pindakaas op laag vuur. Blijf goed roeren. Voeg de eiwitpoeder beetje voor beetje toe en roer nog eens goed tot het een mooi glad en egaal mengsel is geworden. Voeg tot slot de chocolade toe. Let op: roer deze er slechts voorzichtig doorheen, zodat je nog mooi de kleurverschillen ziet.
Leg een bakpapiertje in een ovenschaal of spray de siliconen muffinvormpjes in met een bakspray. Giet het pindakaasmengsel voorzichtig in de muffinvormpjes of ovenschaal. Strijk indien nodig de bovenkant(en) glad met een spatel. Zet de fudge zo'n 2 uur in de koelkast om op te stijven. Wanneer deze goed hard is geworden, snijd je de fudge in blokjes. Let op dat ze wel direct gegeten moeten worden, anders smelten ze... en dat zou zonde zijn!
Extra benodigd
Bakpapier of muffinvormpje
Variatietip
Mocht je in een creabea-bui zijn: maak er een tweede laag bovenop met chocoladepasta in plaats van pindakaas! YAHAS GENIETON!
Kookboek
Het recept 'No bake peanut butter fudge' is afkomstig uit het kookboek...
High protein
Hannah Vreugdenhil
Hannah Vreugdenhil deelt in 'High protein' maar liefst 56 favoriete eiwitrijke recepten. Wat dacht je van tofu sateh, hartige pie, sweet honey chicken salad en veggie protein bowl, vegan risotto en cheeseburger bites. Maar ook not-so-guilty-anymore-pleasures
... lees verder © Spectrum. Beeld: Simone van den Berg