Hazelnoottaart met Ferrero Rocher
bereiden
Ingrediënten
- 4 eieren
- 1 theelepel poedersuiker
- 200 g boter
- 150 g basterdsuiker
- 200 g gepelde hazelnoten
- 200 g pure chocolade
- 1 pot Nutella (400 g)
- 10 stuks Ferrero Rocher
Bereiden
Verwarm de oven voor tot 150 °C. Bekleed een taartvorm van 22 cm met bakpapier.
Scheid eiwit en eierdooiers, en sla de eiwitten stijf met de poedersuiker.
Klop de boter met de suiker licht en luchtig en voeg de eierdooiers toe.
Hak de noten en chocola in de keukenmachine fijn en vermeng dit met het boter-suikermengsel.
Vouw voorzichtig ook het stijfgeslagen eiwit erdoor en doe het beslag in de taartvorm.
Bak de taart in ongeveer 50 minuten gaar.
Bestrijk de hazelnoottaart rijkelijk met Nutella en versier met Ferrero Rochers.
Extra benodigd
Taartvorm (Ø 22 cm), bakpapier, keukenmachine
Kookboek
Het recept 'Hazelnoottaart met Ferrero Rocher' is afkomstig uit het kookboek...
Zoet... recepten met snoep
Jasmin Schults & Anaïsa Bruchner
Dol op snoep? Kun je niet genoeg krijgen van chocola? In 'Zoet... recepten met snoep' vind je verrassende recepten met kleurige peren-drups, marshmallows, chocola... lees verder
© Uitgeverij BechtTaart tips
Reacties op dit recept
- Reina Van mijn collega heb ik ook een Ferrero Rocher taart/recept van haar zus gekregen die in Duitsland woont. Ik ga het dit weekend voor mijn verjaardag maken. Het llijkt mij een wat minder zware taart als dit recept. Eventueel wil ik het recept wel mailen.