Ciabatta met garnalen in basilicumsaus
4 personen
bereiden
bereiden
Ingrediënten
- 2 eetlepels yoghurt
- 1 eetlepel halvanaise
- 2 eetlepels basilicum, fijngesneden
- 250 g roze garnalen
- 1 groot ciabatta brood, gehalveerd (of 4 ciabatta broodjes)
- 100 g gemengde sla
Bereiden
Meng de yoghurt, halvanaise en basilicum door elkaar en breng het geheel op smaak met peper en zout. Schep de garnalen door de basilicumsaus.
Snijd de ciabatta overlangs doormidden en beleg de onderste helft met de sla. Verdeel het garnalenmengsel erover en leg de bovenste helft erop.
Verdeel de ciabatta in 4 stukken of snijd 8 driehoekjes van het brood.
Het recept 'Ciabatta met garnalen in basilicumsaus' is afkomstig uit het kookboek Toast & sandwiches (fun food serie) van Thea Spierings.
© Caplan Books.