Mini croissant met gegrilde kip en pijnboompitten
8 stuks
bereiden
bereiden
Bevat per portie
208 kcal
14 g eiwit
11 g vet
10 g koolhydraten
Ingrediënten
- 8 (afbak) mini croissants
- 25 g pijnboompitten
- 250 g gegrilde kipfilet, in reepjes
- 3 eetlepels knoflookmayonaise
- 2 eetlepels verse munt, in dunne reepjes
Bereiden
Bak de croissantjes in de oven knapperig bruin volgens de gebruiksaanwijzing en laat ze afkoelen tot lauwwarm. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een droge koekenpan en laat ze op een bordje afkoelen.
Schep in een kom de kipfilet, mayonaise en munt door elkaar. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep op het laatste moment ook de pijnboompitten erdoor. Snijd de broodjes open. Schep de kipsalade op de onderste helften en leg de bovenste helften erop.
Het recept 'Mini croissant met gegrilde kip en pijnboompitten' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood