Roggebrood met honing en geitenkaas
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
128 kcal
9 g eiwit
4 g vet
20 g koolhydraten
Ingrediënten
- 4 sneetjes Brabants (licht) roggebrood
- halvarine
- 2 eetlepels vloeibare honing
- 30 g Hollandse geitenkaas
- 4-6 blaadjes verse basilicum
Bereiden
Bestrijk de sneetjes roggebrood heel dun met halvarine en bestrijk elk sneetje met een ½ eetlepel vloeibare honing.
Beleg 2 sneetjes met geschaafde plakjes Hollandse geitenkaas en 2-3 grote blaadjes verse basilicum.
Leg de andere sneetjes er met de besmeerde kant naar beneden op en snijd de sandwiches diagonaal door.
Het recept 'Roggebrood met honing en geitenkaas' wordt je aangeboden door het Voorlichtingsbureau Brood
Roggebrood tips
Reacties op dit recept
- Christian Waarom 'halvarine' en niet gewoon, lekkere, echte roomboter!