Roggebroodtoetje met rood fruit
4 personen
bereiden
bereiden
Bevat per portie
437 kcal
11 g eiwit
18 g vet
57 g koolhydraten
Ingrediënten
- 4 sneetjes Fries roggebrood, in kleine stukjes
- 400 g gemengd rood fruit (aardbeien, frambozen, bramen, blauwe bessen)
- 50 g noga, in stukjes
- 3-4 eetlepels crème de cassis of zwarte bessenlimonadesiroop
- 250 g vanillekwark
- 1-2 eetlepels lemoncurd
- 125 ml slagroom, stijfgeklopt
Bereiden
Schep de stukjes roggebrood in een schaal luchtig om met het fruit en de noga.
Schep dit mengsel in vier wijde, hoge coupes en sprenkel de crème de cassis erover.
Roer de vanillekwark los met lemoncurd en schep dit over het roggebrood met fruit. Garneer eventueel met een flinke toef slagroom.
Kookboek
Het recept 'Roggebroodtoetje met rood fruit' is afkomstig uit het kookboek...
Brood kan altijd
Voorlichtingsbureau Brood
Dit boek laat met 100 recepten goed zien wat je allemaal met brood kunt doen. Van snelle broodjes, sandwiches en spannende gerechten tot allerlei lekkere hapjes
... lees verder © Voorlichtings bureau Brood