Roggebrood sandwich met appel en casselerrib

  • 1 persoon
  • 5 min
  • waardering 7,4
  • Lunchgerecht
  • Overige keukens
  • Vlees

bevat per portie

  • 369 kcal
  • 17 g eiwit
  • 11 g vet
  • 51 g koolhydraten

Ingrediënten

  • 2 sneetjes Duits zuurdesem roggebrood
  • 25 g verse roomkaas met mierikswortel
  • 3 plakjes casselerrib
  • ½ appel, in schijfjes
  • 15 g rucola

Bereiden

Bestrijk de sneetjes brood met de verse roomkaas. Vouw de plakjes casselerrib losjes dubbel en leg deze op één sneetje roggebrood. Leg hierop de schijfjes appel en de rucola.

Leg het andere sneetje met de besmeerde kant naar beneden erop. Leg de sandwich op een bordje.

Bron

Het recept 'Roggebrood sandwich met appel en casselerrib' wordt je aangeboden door Voorlichtingsbureau Brood

Waardeer dit recept (8 stemmen)

Roggebrood recept tips

Reacties op dit recept

  • Er zijn nog geen reacties op dit recept. Wees de eerste!